tag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post651136584818957235..comments2024-01-03T05:24:57.114+01:00Comments on Zapach chleba: Chleb z płatkami owsianymi i nasionami lnuwislahttp://www.blogger.com/profile/02204226245400029210noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-86949366182060688502014-09-18T13:19:57.214+02:002014-09-18T13:19:57.214+02:00A można w naczyniu żaroodpornym z pokrywą czy lepi...A można w naczyniu żaroodpornym z pokrywą czy lepiej w keksówkach?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-51400250798910741392014-05-31T16:59:16.490+02:002014-05-31T16:59:16.490+02:00lenia pokonała i chleb wstawiłam
http://kuchniaa...lenia pokonała i chleb wstawiłam <br />http://kuchniaalicji.blogspot.com/2014/05/chleb-z-patkami-owsianymi-i-nasionami.htmlmargothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-88436463068156690352014-05-16T23:34:03.419+02:002014-05-16T23:34:03.419+02:00To jutro będziesz miała pyszne śniadanie. Zazdrosz...To jutro będziesz miała pyszne śniadanie. Zazdroszczę ;)wislahttps://www.blogger.com/profile/02204226245400029210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-73429596114339808222014-05-16T20:02:34.134+02:002014-05-16T20:02:34.134+02:00upiekłam, stygnie :) upiekłam, stygnie :) margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-9682120929978900972014-05-15T15:15:34.023+02:002014-05-15T15:15:34.023+02:00Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Jeszcze u kogoś ...Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Jeszcze u kogoś na blogu widziałam,że tak jest. Włączyłam tylko moderacje komentarzy. Może to coś zmieniło. Ale już wyłączyłam :)wislahttps://www.blogger.com/profile/02204226245400029210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-32649030941670246202014-05-15T15:13:15.375+02:002014-05-15T15:13:15.375+02:00Nie przecieka mi ani ten ani drugi, większy. Twój ...Nie przecieka mi ani ten ani drugi, większy. Twój musi mieć jakąś wadę. Przecieka w punkcie czy po całości?<br />Można spód owinąć folią aluminiową.<br />Tak czy inaczej do pieczenia chleba się nadaje :)wislahttps://www.blogger.com/profile/02204226245400029210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-85812415771505959742014-05-15T14:10:10.086+02:002014-05-15T14:10:10.086+02:00Niesamowicie wygląda!
Bardzo lubię chleby z dużą i...Niesamowicie wygląda!<br />Bardzo lubię chleby z dużą ilością płatków owsianych:)<br /><br />Nie masz problemu z tym garnkiem?<br />Mój przecieka podczas pieczenia, <br />a nie ma żadnego pęknięcia, nawet najmniejszego.<br />Jakby tłuszcz przeciekał przez pory:(Konwalie w kuchnihttps://www.blogger.com/profile/15049663316060604889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-39837635363665006642014-05-13T23:27:21.680+02:002014-05-13T23:27:21.680+02:00Wygląda wspaniale :) lubię takie z ziarnami ! Wygląda wspaniale :) lubię takie z ziarnami ! Łucjahttps://www.blogger.com/profile/04018666982939343544noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-79474731821242407922014-05-12T23:35:14.947+02:002014-05-12T23:35:14.947+02:00Niesssamowicie wyglada na tym pierwszym zdjeciu! O...Niesssamowicie wyglada na tym pierwszym zdjeciu! Oniemialam z wrazenia... :)<br /><br />(Wislo, nie wiem dlaczego, ale Twoje nowe wpisy nie wyswietlaja sie u mnie; osttani mialam z poczatku marca :( Nie mam pojecia, dlaczego tak sie dzieje... Ponownie wiec wpisalam adres kanalu RSS, moze cos to da... :( )Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-4152280508297458382014-05-11T13:56:47.633+02:002014-05-11T13:56:47.633+02:00Dziś piekę ten z pieczonymi ziemniakami z rozmaryn...Dziś piekę ten z pieczonymi ziemniakami z rozmarynem , ale po niedzieli chyba wezmę się za ten, ja raczej bym w garnku piekła , ciekawe czy nic mu się nie stało od kilkuletniego leżenia odłogiem margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-3563118291115406122014-05-09T20:05:32.303+02:002014-05-09T20:05:32.303+02:00Wygląda wspaniale, ciągle garnek w planach...pozd...Wygląda wspaniale, ciągle garnek w planach...pozdrawiamy :)Małgosia i Piotrhttps://www.blogger.com/profile/16789689193183355348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-63054316258442348312014-05-08T20:56:01.800+02:002014-05-08T20:56:01.800+02:00Alu, w garnku czy na kamieniu, upiecz koniecznie. ...Alu, w garnku czy na kamieniu, upiecz koniecznie. Pozdrawiam :)wislahttps://www.blogger.com/profile/02204226245400029210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-50499212545573191482014-05-08T20:54:36.706+02:002014-05-08T20:54:36.706+02:00Ja zawsze piekę góra-dół. Powodzenia.Ja zawsze piekę góra-dół. Powodzenia.wislahttps://www.blogger.com/profile/02204226245400029210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-29686110593027644692014-05-08T20:31:51.904+02:002014-05-08T20:31:51.904+02:00Dziękuję...a piekarnik gora-dół czy termoobieg?Dziękuję...a piekarnik gora-dół czy termoobieg?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-60227518157463355672014-05-08T20:30:23.437+02:002014-05-08T20:30:23.437+02:00Oooooooooooo muszę garnek wyciągnąć , ja kupiłam ...Oooooooooooo muszę garnek wyciągnąć , ja kupiłam dawno , oj dawno , kiedyś piekłam w nim na okrągło , teraz się kurzy ,a tu taki piękny chleb Wiesiu upiekłaś margothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-38108851355763354302014-05-08T20:15:07.283+02:002014-05-08T20:15:07.283+02:00Do momentu formowania bochenka wszystko bez zmian....Do momentu formowania bochenka wszystko bez zmian. Jeżeli chcesz upiec w keksówce lub dwóch, to bochenek-bochenki trzeba umieścic w wysmarowanej tłuszczem i wysypanej otrębami formie. Odstawić do wyrosnięcia na około godzinę, a nastepnie wstawić do piekarnika nagrzanego do 230 stopni i upiec przez 40-45 minut.wislahttps://www.blogger.com/profile/02204226245400029210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-71166157923512884132014-05-08T19:56:53.973+02:002014-05-08T19:56:53.973+02:00A jak nie mam garnka to co i jak bo muszę go upiec...A jak nie mam garnka to co i jak bo muszę go upiec :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-21248156603741092922014-05-08T19:28:20.144+02:002014-05-08T19:28:20.144+02:00Tak mi jakoś ostatnio z komputerem nie po drodze.
...Tak mi jakoś ostatnio z komputerem nie po drodze.<br />Piekę jednak i pstrykam zdjecia.<br />Ten chlebek upiekłam już ponownie. Za każdym razem pyszny.<br />Dziekuję :)wislahttps://www.blogger.com/profile/02204226245400029210noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-78051994511338249382014-05-08T19:22:37.733+02:002014-05-08T19:22:37.733+02:00Godzinkę temu wchodziłam na Twojego bloga i nic......Godzinkę temu wchodziłam na Twojego bloga i nic.... a teraz post na Fb i jest kolejny piękny bochen i to mój ulubiony :)! Cieszę się, ze Tobie smakował również! Z siemieniem też robiłam i również nam smakował... Koniecznie wypróbuję Twój patent na pieczenie w garnku glinianym, bo chleba jeszcze w nim nie piekłam... A Twój bochenek wygląda wspaniale :)! Pozdrawiam :)!ugotujmyto.plhttp://ugotujmyto.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8257245462357279729.post-28788128155152131832014-05-08T18:55:30.839+02:002014-05-08T18:55:30.839+02:00Doskonały!i ta chrupiąca skórka z nasionami,pycha!...Doskonały!i ta chrupiąca skórka z nasionami,pycha!Aguś kulinarniehttps://www.blogger.com/profile/11942445545947689133noreply@blogger.com